CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

www.cavavarias.es és una página web informativa i de Comerç electrònic propietat de Berral & Miró, S.L. amb domicili a Plaça Manuel Raventós, 8, 08770 – Sant Sadurní d’Anoia – Barcelona amb Cif B58146317 inscrita al Registre Mercantil Tom 718 , llibre 6451, Secció 2ª, Foli 137, Fulla 82529 . El Client és la persona física o jurídica que contracta els productes o serveis comercialitzats des de la Botiga Online.

1. INFORMACIÓ I DADES

L’ús d’aquesta pàgina web és per a majors de 18 anys i l’usuari declara que és major d’edat.

La zona de venda de www.cavavarias.es és Espanya Peninsular i Illes Balears.

www.cavavarias es reserva el dret a modificar els continguts, producte o serveis comercialitzats des de la pàgina web, així com les ofertes comercials presentades en qualsevol moment .

L’informació continguda en la web www.cavavarias.es és veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algún moment es produís algún error d’aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de www.cavavarias.es, es procediria immediatament a la seva correcció. D’existir un error tipogràfic en algún els preus mostrats i algun Client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, www.cavavarias.es li comunicarà al Client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per la seva banda.

2. PROCEDIMENT DE COMPRA

Per realitzar una compra, el Client ha de seleccionar els productes que desitgi comprar i agregar-los al cistell de compra mitjançant prémer el botó “Afegeix a la Cistella”.

Per procesar la comanda haurà de facilitar les dades que se li sol.licitin, i pagar a través de la plataforma Redsys ( Tarjeta ). L’informació de la Tarjeta s’inclou en la plataforma Redsys per a poder realitzar el pagament i no queda guardat en cap fitxer pertanyent a www.cavavarias.es .

Un cop facilitada l’informació sol.licitada, acceptada i pagada la comanda, la compra s’ha realitzat.

El preu expressat no inclou les despeses d’enviament que variaran en funció del destí i el pes que s’hagi d’enviar.

PES AMPOLLES

AMPOLLA DE CAVA 75 CL: 1,70 KG
AMPOLLA MAGNUM CAVA: 3,40 KG
AMPOLLA JEROBOAM CAVA: 6,80 KG
AMPOLLA DE VI 75 CL: 1,30 KG
AMPOLLA MAGNUM VI: 2,60 KG

DESPESA ENVIAMENT TRANSPORT ESPANYA PENINSULAR

FINS 2 KG – 5,50 € ( 21% IVA INCLÒS )
FINS 5  KG – 6,10 € ( 21% IVA INCLÒS )
FINS 10 KG – 7,70 € ( 21% IVA INCLÒS )
FINS 15 KG – 10,00 € ( 21% IVA INCLÒS )

Enviament Gratuit a partir 70 € ( Espanya Peninsular )

Entrega en 48/72 hores

DESPESA ENVIAMENT BALEARS ( MALLORCA, MENORCA I EIVISSA )

FINS A 10 KG – 23,50 €
FINS A 20 KG – 24,90 €
FINS A 30 KG – 25,70 €
FINS A 40 KG – 26,50 €

Enviament Gratuit a partir 200 € ( Illes Balears )

Entrega en 72/96 hores

Qualsevol client el qual desitgi enviar la compra a un destí diferent dels esmentats s’haurà de posar en contacte a info@cavavarias.es .

3. IMPOSTOS APLICABLES
Els preus dels productes exposats a la pàgina web de www.cavavarias.es, inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

4. FORMA DE PAGAMENT
En formular la comanda, el client pot abonar les compres  que realitzi mitjançant tarjeta de crèdit o dèbit a través de la plataforma Redsys .

5. ENVIAMENT DELS PRODUCTES
www.cavavarias.es ofereix un sistema d’enviament. El Client ha de tenir en compte que els terminis són aproximadament 48/72 hores ( Espanya Peninsular ) i de 72/96 hores ( Illes Balears ) els quals es realitzen per operadors de transport. Les entregues són habitualment de Dilluns a Divendres amb horari laborable habitual. És important indicar una direcció d’entrega en la qual habitualment algú hi atengui.

6. DRETS DEL CLIENT I POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

www.cavavarias.es garanteix als seus clients la possibilitat d’anul.lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul.lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a la disposició del transportisa per al seu enviament.

El client té el dret de desestimar el contracte de compra i el pot exercir enviant un correu a info@cavavarias.es comunicant el desistiment.

Productes Defectuosos.

Donat el caràcter del producte, s’admetran devolucions d’aquells productes que presentin trencaments a causa del transport, per a això el Client disposarà d’un termini de 14 dies naturals des de la recepcció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per reemplaçar-lo per un de nou en perfecte estat i sense cap càrrec adicional. Important fer anotar l’incidència a l’albarà del transportista per a poder acceptar la devolució.

En el cas de rebre un article defectuós o en mal estat s’aplicarà l’article 15 de garantia de productes de les condicions generals.

Productes en Bon Estat

Durant els 14 dies naturals posteriors a la recepció de la comanda, el client podrà retornar i/o canviar qualsevol article que hagi comprat en la botiga www.cavavarias.es sempre que compleixin les següents condicions. No hagin estat oberts ni usats. Sempre que s’hagin respectat tots aquests requisits i el producte en qüestió hagi sigut retornat juntament amb l’albarà de lliurament i si escau factura emesa, www.cavavarias.es procedirà a la devolució de l’import dels productes retornats. Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anterioment, www.cavavarias.es es posarà en contacte amb el client.

Si un producte diferent al sol.licitat pel Client fos lliurat per error de www.cavavarias.es, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec adicional per al Client.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra Botiga pot contactar amb el departament d’Atenció al client via correu electrònic: info@cavavarias.es o per telèfon al 93.891.27.63

7. OBLIGACIONES DEL CLIENT
El client de www.cavavarias.es es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol.licitades en els formularis de registre d’usuari o de realització de la comanda, i a manternir-los actualitzats en tot moment.

El Client accepta les presents condicions generals recollides en el present contracte.

8. SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT
www.cavavarias.es garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves transaccions. Totes les operacions bancàries es realitzen a través d’un servidor segur, basat en l’estàndard SSL que protegeix les dades.

Totes les dades personals facilitades pel Client a www.cavavarias.es seran incloses en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de Berral & Miró, S.L. en compliment del que es disposa en la Llei Orgància 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Client, en tot moment pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per correu electrònic a info@cavavaris.es o Plaça Manuel Raventós, 8, 08770 – Sant Sadurní d’Anoia – Barcelona.

9. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT
Les compravendes realitzades amb www.cavavarias.es es sotmeten a la legislació espanyola. En cas de qualsevol conflicte o discrepància la jurisdicció competent serà la que estableixi la legislació espanyola en la seva llei de consumidors i usuaris.

10. NUL·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CLÀUSULES
Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada, total o parcialment, nul.la o ineficaç, tal nul.litat o ineficàcia tan sols afectarà a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul.la o ineficaç, subsitint les presents condicions generals en tota la resta, considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.