Història

Els quasi 100 anys d’història que tenen les nostres caves,
és el que ens fa mirar cap al futur amb optimisme
Les nostres caves van ser fundades l’any 1918 per la família Miró de Sant Sadurní d’Anoia, població de la comarca de l’Alt Penedès, i coneguda a nivell mundial per ser el bressol de la Denominació d’Origen Cava. La cava i les bodegues es troben al centre històric de la vila, i des de la seva fundació fins a mitjans de l’any 2003, sempre han estat vinculades a la família Miró.
L’any 1928, el prestigiós arquitecte Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí finalitza la construcció dels cellers i el palauet d’estil modernista. Mantenint els criteris de tradició, saviesa i experiència, els nous propietaris, la família Varias Fernández, apostem per un canvi radical en l’elaboració dels productes, introduint tot allò que la innovació i la tecnologia d’avui en dia en pot aportar en l’elaboració de Caves i Vins de qualitat.

Nosaltres

Cava Varias és l’amor que tenim pel Penedès, les seves vinyes i el seu producte més especial, el Cava.

celler-1
Des de 1968 a Sant Sadurní d’Anoia, el nostre pare Pere Varias uneix el millor de l’experiència i de la tradició amb el millor de la innovació i de la tecnologia. Aquest llegat ha passat als fills, Pere Varias, Jordi Varias i Xavier Varias, amants del Cava i del Penedès, que ara, al capdavant del Celler cuidem amb passió i dedicació cada detall per a què els nostres caves i vins que elaborem siguin únics, especials i d’extraordinària qualitat.
Mantenint els criteris de tradició, saviesa i experiència, els nous propietaris, la família Varias Fernández, apostem també per un canvi radical en l’elaboració dels productes, introduint tot allò que la innovació i la tecnologia d’avui en dia en pot aportar en l’elaboració de Caves i Vins de qualitat.